Moldova o.Chișinău
str.Petricani 33
(+373 22) 930-901
(+373 78) 155-155

Partenerii noștri

 

Firma DOMAX şi-a început activitatea în 1995. Potentialul noilor articole s-a dovedit a fi cea mai bună soluţie de convingere a clienților din domeniul construcţiilor, iar distribuitorii si magazinele le-au înglobat în ofertele lor permanente. În decurs de câțiva ani, firma DOMAX a devenit cel mai mare producător a diverselor tipuri de elemente de fixare pentru casă şi grădină.
Datorită unei strategii bine-gândite şi a unei abordări personalizate a clientului, firma DOMAX s-a impus pe o mare parte a pieţei locale de elemente de fixare şi a ocupat un loc de frunte în rândul firmelor de profil.

www.domax.com.pl Compania noastră este reprezentant exclusiv Domax în Moldova.
 
Compania produce dispozitive de măsurare durabile , cu o precizie de 100 %, pentru aplicații profesionale STABILA începând cu 1889 .
Scopul companiei - de a produce instrumente inovatoare și de măsurare cea mai bună calitate . Cu acest produs companii STABILA asigură o acuratețe consistentă , ușor de utilizat și au un design atractiv .
www.stabila.com    Compania noastră este reprezentant exclusiv Stabila în Moldova.
 

Compania KEIL - producator din Germania cu experienta de 40 ani in domeniul de producere a burghiurilor. Burghiile KEIL vor indeplini orice sarcina, Va vor permite sa obtineti rezultatul asteptat. Burghiile de calitate pot fi identificate dupa semnul PGM - Asociatia Germana de Controlul Tehnic asupra burghiilor pentru piatra. Semnul dat corespunde cerintelor Institutului tehnicii de constructie.

www.keil.eu       Compania noastră este reprezentant exclusiv KEIL în Moldova.
 
 

Compania Wilh. Putsch GmbH & Co. KG cunoscuta prin marca comerciala «WILPU» a fost infiintata in anul 1867 si este astazi cea mai mare si importanta intreprindere a Germaniei in domeniul producerii pînze pentru ferăstraie, si carote Bi-metal. Calitatea superba a productiei Wilpu Putsch este cunoscuta in toata lumea.

www.wilpu.de     Compania noastră este reprezentant exclusiv WILPU în Moldova.
 

Rawlplug este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali specializati in  productia de ancore si sisteme de fixare. Pentru aproape 100 de ani de la fondarea sa în anul 1919  marca® Rawlplug asigura fiabilitate si siguranta in dezvoltarea constructiilor de ancore si produse auxiliare.

www.rawlplug.com Compania noastra este reprezentantul exclusiv al ancorelor chimice Rawlplug în Moldova.
 

Firma MODECO și-a început activitatea din anul 1991. În anul 2001 compania sa alăturat în rîndurile MODECO KOELNER GROUP, unul din cei mai mari producători de pe piața materialelor de construcții. La moment acest brend este unul din producătorii cu renume a sculelor manuale și electrice din Polonia. Denumirea Modeco este sinonimul cuvintelor: Încredere și Practicitate.

www.modeco.pl Compania noastră este reprezentant official Modeco în Moldova.
 

Compania Koelner - este unul dintre primii producători polonezi de sisteme de fixare și elemente de legătură pe piața europeană. Mai bine de 20 de ani compania se ocupă de prelucrarea plasticului, producerea elementelor de legără, care sunt întrebuintate în așa numitul "uscat" construcții de interior, materiale de termoizolare, materiale de acoperiș construcții rapide și elemente de fixare.

www.koelner.pl Compania noastră este reprezentant official Koelner în Moldova.
 
 
Felo a fost fondată în 1887 .
Direcția principală a companiei Felo - este producerea de șurubelnițe, de înaltă calitate și de biți . Acum marca produsele Felo sunt vândute în mai mult de 50 de țări din întreaga lume .
A treia parte a produselor Felo - stabilește pentru achiziționarea de mărci de automobile , cum ar fi : General Motors , Volvo , Mercedes - Benz , AUDI , OPEL , SAAB , Volkswagen , Skoda , etc Acest lucru arată calitatea înaltă a instrumentului Felo și universalitatea ei ..
www.felo.com Compania noastră este reprezentant exclusiv Felo în Moldova.
 
 

Firma Wkret-met a fost înființată în anul 1990, ca o continuare a unei tradiții de familie, care își are începutul în anul 1978. Atunci si-a început activitatea compania care se ocupa de fabricarea pieselor din mase plastice. Era vorba de o mică fabrică, amplasată pe 300 metri pătrați, cu câteva strunguri şi un spațiu modest.

wkret-met.com.pl                    Compania noastră este reprezentant official Wkret-met în Moldova.
 
 

Firma PORT BAG este producătorul cutiilor și organizatoarelor din plastic pentru păstrarea scule diverselor. De mai bine de 20 de ani pe piața mondială acest brend mulțumește cu calitatea și costul produselor sale orice client. Acestă sistemă este certificatăde AQA American Quality Accesories prin ISO 9001:2000.

www.port-bag.com                 Compania noastră este reprezentant exclusiv Port-Bag în Moldova.
 
© Compania LIDER 2022. Toate drepturile sunt protejate.